Hemfjärden runt 30år

Först och främst ett stort stort grattis till morgondagens jubilar, Hemfjärden runt firar 30år som cykelslinga. Det firade jag med att ta rundan redan idag på fm i värmerekord när dottern tränade fotboll på norr. Dammiga grusvägar, svalkande bad vid Ässundet, solbadare vid Hjälmarbaden, betande planetskötare vid Oset, glassinköp på Ica glansen, ”målgång” vid Grenardjärvallen där Rynninge igår vände på steken mot Syrisnska.

Kan verkligen rekommendera denna slinga till er alla och framöver kommer ni få veckotips på ”semester på hemmaplan” i vår kommun. Bli inte hemmablind utan upptäck lokalsamhället nära dig!

Bevittnade sen live Sverige-Färöarna 32-13 i handboll i stadens idrottshus och det var roligare än 0-0 Sverige -Danmark via tv soffan lite senare. Bara sport och friskvård denna lördag i värmen, underbart!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *