Marknadsafton

Partiet deltog naturligtvis på dagens arrangemang med City Örebro, marknadsafton! Mellan 12-22 var start och stopptiden och mitt pass ägde rum på fm. Väldigt roligt att språka med människor denna torsdag på torget och många ryggdunkar utifrån såväl lokalt som nationellt arbete. Många är numera nyfikna på det gröna hållbara partiet som står stadigt i sina värderingar.

Bröt av mitt på dagen för att åka norrut till bygden och medverka på ett sista farväl till bygdens trädgårdsmästare, ungdomsledare och eldsjäl i bygden; Nils-Gunnar. Vila i frid nu vännen och tack för alla dina insatser och pepp gentemot mina alla galna tokigheter.

Livet är en berg och dalbana utan dess like. Jag fångar varje dag på bästa sätt och gör mina dagar lite bättre för varje dag.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *