Hästkraftensdag

Inte många timmar i sängen inatt, kampanjdags igen och denna gången på Berglunda. Truckstop hade öppet hus med sitt populära Hästkraftensdag. Jobbade i Centertältet på fm och sen 12:00 var det gräsklipparrace där jag som Centerpartist mötte Centrala gummi efter många avhopp enligt arrangören. Tvåa blev min slutplacering eller klappsist med andra ord men riktgt skoj och svettigt. For vidare till VOX klassikern med simning i Varbergabadet, 1500meter var distansen och av fyra deltagare blev jag fyra och även där klappsist. Avslutade som supporter till stadens andra div.1 derby, denna gången på Grenardjärvallen mellan Rynninge-Forward som slutade 2-2.

Jo mina dagar rullar på kan man ju minst sagt säga men förbaskat roligt och spännande att träffa alla människor i olika avseenden.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *