Nationell pendlarkampanj

Denna arla morgonstund vid 05:41 var en härlig grön fyrklöver på vår centralstation och delade ut ett par hundra påsar till resenärer. Denna kampanj var extra tidig då vi skulle möta lite nya ansikten och det gjorde vi verkligen. En löptur efter det utmed oset och sen fotografering med topp tre inom kommunen.

Efter det vankades det hästnäringensdag på Kvinnerstagymnasiet och det i sig var mycket lärorikt. Det extra roliga idag var att se den ansiktslyftning som området just nu genomgår. Saker som man för två år sen drev på som gymnasienämndensordförande ger denna sommar resultat. Sånt gör en glad och varm samt inser att man får aldrig ge sig utan hela tiden vara på frågorna in i kaklet.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *