Kommunfullmäktige

Sista kommunfullmäktige inför sommaren och inför höstens stundade val. På kvällen hade kommunledningens kommunfullmäktigegrupp sommaravslutning på Stadsträdgården. Sommarhälsning därifrån från mig, Kenneth och Lennart till alla ledamöter som kämpar på bra i sina uppdrag. Jag hann t om till Pettersberg och se sista 20min av dotterns segermatch med Rynninge flick.

På dagen då, sista KF inför valet var det en ”walk in the park” ? Faktiskt inte på sätt och vis då jag rände rekordmycket i talarstolen idag utifrån alla tunga beslutsärenden som ägde rum. *Delårsrapport, *Reviderad investeringsplan, *Multiscen, *Arvodesriktlinjer, *Askenäs, *Strukturomvandling för Hemvården, *Namnbyte till Funktionsstödsnämden, *Nämndreglementen *Portfölj för den växande kommunen. Då bordlades bl a Idrottspolitiskaprogrammet till septembers KF samt alla motioner, interpellationer och enkla frågor likaså. Vi höll ändå på till 18:30 trots nedbantade inlägg och märkligast av allt vi fortsatte trots att tolkarna lämnat mötet. Det sistnämnde kändes långt ifrån bra och kommer vart fall från vårt parti påtalas under torsdagen.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *