Midsommardagen

Det må vara tre dagars ledigt men kommunens goda arbete rullar frenetiskt vidare. Idag gick PMet ut om sommarens alla aktiviteter som bl a jag fick äran att besöka under torsdags fm. Hela kommunen är involverad och det sker saker dagligdags med föreningsliv och civila samhället. Följ scheman mm vad som gäller exakt på din ort / närområde / stadsdel via t ex ”sommar Örebro” men även fritidsgårdar och andra kanaler. Det händer så mycket varje vecka med såväl ambassadörer och sommarjobbande feriepraktikanter så det blir en väldigt fullmatad sommar för alla ungdomar mellan 6-15år i vår kommun.

Så här långledigt som tre hela dagar gör ju att man klättrar lite på väggarna men då fick man chans att svara på enkäter, debattartiklar och förbereda kampanjer istället. Tog en morgontur med hojen i bygden som resulterade i ett friskt dopp i åa så man vakna till liv.

Kvällens fotbollsmatch är så galet surt att jag väljer att fokusera på Onsdag em kl 16:00 mot Mexico. Belive Belive Belive, den matchen är det ända vi kan påverka just nu!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *