BackaJimmy!!!

Befann mig under em på Grenardjärvallen och mötet mellan Rynninge-Skellefteå (hemmaseger 3-2) i norrettan. Samtalsämnet var verkligen Örebroaren Jimmy Durmas. Alla man träffar tar natuligtvis avstånd, alla tycker det är för jävligt. Precis denna vardagsrasism som visade sitt fula tryne igår i sociala medier efter matchen, visar sig då och då i fikarummet, på bussen eller i omklädningsrummet. Du bestämmer vilket samhälle du vill ha, säg ifrån när det inte är okej och de som skräder orden kommer känna sig ensamma. Medmänsklig värme och alla människor lika värde kommer segra över mörkrets vidriga ansikte. Jimmy, starkt agerat idag och likaså till SvFF som nu sätter ner foten och polisanmäler. Det är inte okej att bete sig illa bara för att det är en skärm mellan sig och den man ”spyr galla över”! #viärsverige #vigillarolika #olikaärbra #backajimmy

*Apropå att vi är överallt just nu så är det kul att flera vänner och bekanta fotar bussen och messar när de ser den, kanske utlysa någon sorts tävling i samband med att bussen med stor B rullar i kommunen ?

* RIP Oliver Mattsson 🙁

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *