Bra mat från Sveriges bönder!

Idag var det bland annat sista busgetdagen före valet för nuvarande kommunledningen. Vi skall vart fall inte släppa allt bara för höstens val för ansvarstagande och långsiktighet är viktiga parametrar för att vara förberedd inför vad som komma skall. Örebro kommun kommer vara kvar den 10/9 också och vi skall vara redo att axla ansvaret vidare om våra medborgare ger oss den fortsatta möjligheten.

Sist ut idag, vart fall av arbetsdagen innan besöket i Sveaparken med Örebroandan var träff med Magnus som är ledamot i LRF-ungdom Örebro. Kul när man vill ses och diskutera viktiga närodlade frågor för Örebros viktiga småföretagare, sånt uppskattas verkligen. Äganderätt- generationsskiften-upphandlingar-bygga på åkermark-bemötande / respekt osv osv listan kan göras lång på allt som avhandlades under mötet. Båda var väldigt nöjda av utgången och detta kommer följas upp om jag fortsätter mitt lyssnade nära ledarskap efter höstens val. Väldigt nyttigt för mig att få kunskap från de gröna näringarna!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *