Modern landsbygd-stadens puls!

Vad mina hjärtefrågor är vet de flesta idag av er alla som nära följer mitt arbete. Denna tisdag var det dels träff med bl a Stadsmissionen om fortsatta samarbeten. På kvällen ikväll var det träff med åkerinäringen och riksdagsledamot Anders Åkeson på Örebro motorstadion med efterföljande go-kart race. Kul med besök från en kunnig och respekterad ledamot inom trafikutskottet.

Det jag faktiskt tänkt bjuda er läsare på idag var em träff på Örebroslott med kompaniets slottsdelegation, Johanna och Camilla. Jag och dottern besökte ju slottet i söndags och var nyfikna på måndagens sommarsatsning på slottet. Sagt och gjort, tog kontakt med kompaniet som jag inte finns med i och gissa om de medarbetarna med fokus på slottet blev glada och nog lite förvånade att politiken var så intresserad (vart fall jag) Fick historien bakåt berättad för mig, nuläget samt vad som är på gång, wow verkligen på väg att bryta värdefull mark och att politiken på senare tid varit så tydlig i frågan. Fick träffa skådespelar och guider samt gå hela den nya slingan som lanserades igår. Kommuninvånare eller besökare i vår kommun, missa för allt i världen inte Örebro slott i sommar du kommer imponeras av förändringen.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *