#viärsverige

Denna onsdag spelade egentligen kampanjen på fm i Lillån mindre roll. Liksom nätverkslunchen och uppladdningen med Sisu-Jasmin då det vankades måste match på sen em.

Verkligen glada tillrop idag från människor som läst Örebroarn där jag valde Rasmusbyn som plats för intervjun utifrån nybyggaranda på landsbygden och satsningen på människor med behov av diverse funktionsstöd. Kommer alltid vara sanningsenliga och ärliga jordnära svar för att göra politiken lättförstådd nära dig och dina behov.

Matchen då jo hes – genomsvett – alldeles slut men en 3-0 seger och åttondelsfinal på tisdag mot Schweiz jo jag tackar ja. VM-94 feeling utifrån väder, stämning och genomförande, den som lever får se!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *