Kampanj i Järle!

Är det närodlat så säg, ja verkligen. Järle marknad vid landets äldsta stationshus och där Svea rikes första normalspåriga järnväg såg sitt ljus tillbringade jag tiden idag mellan kl 10:00-16:00.

Här i min hembygd mår jag fina fisken, prata nära och förståligt med grannar, vänner och bygdebesökare. Allt från fiber på landsbygden, småföretagares villor, valfrihet, hållbarhet, idrott så klart i dessa VM tider och mycket mycket mer. Man hinner en hel del på sex timmar och riktigt roligt med så många besökare på årets marknad.

Jag tänker fortsätta leva som jag lär, nära riktigt nära dem vi är tillför hur skall jag annars få input och dagliga medskick till att göra bygden, kommunen och landet till en lite mer bättre plats och bo, leva och verka i.

Tack allesammans ni gjorde verkligen min lördag och efter nattfotbollens besök kommer ja somna med ett leende på mina läppar.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *