Nattfotbollen

På dagen for sommarkampanjen runt i kommunens nordöstra hörn och bl a Kärrboda fick besök.

Sommarens kvällsturné fortsatte idag till en dammig grusplan i Oxhagen. Har tidigare besökt Vivalla och Brickebacken och idag det tredje utvalda stället som arrangerar nattfotbollen via Örebroandan. Denna varma kväll dammade det rejält på gruset och den största önskan och samtalsämnet ikväll handlade om konstgräs i området. Jag sa att jultomten kommer inte idag eller vare sig den 9/9 utan den 24dec men jag ville dock inte utlova något årtal. Kommunledningen har haft en prioriterad lista som i och med anläggningen vid Mellringe nu betats av. Dags att staka ut nästa steg där kanske inte konstgräs är det första men någon sorts yta som är bättre än grus. Gräsplan kanske men då måste man vara rädd om den tidig vår och sen lerig höst. Fortsättning följer vart fall och till alla ledare; strongt jobbat som aktiverar så många ungdomar fre-lö varje vecka på dessa platser.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *