Händelserik lördag

En tredelad lördag och egentligen oavsett dag så är de numera fm-em-kvällspass. Först ut till nyckelflygplatsen Örebro AirPort. Lite märklig bild av läget när man dels möts av Charterresenärer på väg till Split och ser brandflygen lämna för uppdrag norröver. Dessa brandflyg som man den gångna veckan kan se från vår altan i bygden när de åker och kommer tillbaka för besättningsbyte. Fler och fler länder kliver nu in i Räddningsinsatsen kring alla skogsbränder i Norrland. Nu gäller det att släcka och sen utvärdera vad som gått fel i samordningen mm mellan myndigheter.

Uppladdning på Frimis sen med Kubaner och ÖSK-oraklet Blohm, avstängd Nordin samt tränare mfl. Matchen sen innebar tyvärr för sportklubben tredje raka förlusten inför dubbelmöten med Häcken och att serien nu vänder. Upp på tå pojkar och nu tar vi lite poäng igen!

Kvällen idag eller snarare småtimmarna hängdes med några motorburna ungdomar som ville träffas för att prata lösningar kring deras verksamhet. Förtroendeingivande samtal där vart fall vi i Centerpartiet stakat ut vår väg och vision som vi hoppas lokalt få mandat att driva vidare av väljarna den 9/9. Förbud utan något alternativ är inte vår socialliberala hållning. Kul också att media följer upp vårt förslag när det lades för en tre veckor sedan, bra respons också i diverse flöden.

När man kommer hem i sällskap av tidningsbilen med morgontidningen då vet man att man har varit igång ett dygn med en massa lärorika saker och lite nöje på em trots ÖSKs förlust, i med och motgång!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *