VM poäng till motorkommunen

Jag och sonen hade ju nöjet att i maj månad se ME9 live i Barcelona. Idag såg vi visserligen Markus Ericsson live igen men med en tv ruta mellan oss och Hockenheim. Ett väldigt trickyrace där Markus kyla och rutin gav utslag till slut och nya VM poäng in på kontot. När vädret utanför inte var stekhett denna gången så kunde man ta ett race inomhus framför tvn med gott samvete.

Hade ju på fm tagit mig min avkopplande bygdetur på hojen med ett svalkande dopp i bygdens å. Det är avkoppling för mig, trampa iväg och upptäcka nya stigar i min hembygd och prata med alla människor som man möter på vägen. Närodlat så det förslår i lokalsamhället! Friskvård och svalande dopp i en ovanligt varm å med låga vattenflöden allt pga värmen och torkan förstås.

Sist ut blev det spontan kvälls / nattfotboll på bygdens nöjesfält och idrottsplats Lyckevallen då barnen tog mopederna och byn egen Bosse bärkasse fick cykla till arenan.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *