Värmeslag

Besökte idag på em Vintrosahemmet och dess personal samt boende. För mig är det en fröjd och glädje att få komma ut till alla grymma medarbetare som trots en termometer över 30 grader inomhus var uppfinningsrik, tapper och kämpade på med fläktar, vätskeersättning och vädrade fönster. Prata med personal om för dem viktiga medskick samt med de boende som var så nöjda med Vintrosahemmet. Hamnade mitt i ett mäktigt 90-års firande med släkt som likaså gav beröm och bra inspel att ta med sig.

Dessa dagar gör att man får energi, en ryggdunk ett par leenden och man fortsätter enträget mot målet att få ett bra utvecklingssamtal med alla väljare den 9/9. För hur som kommer Örebro kommun finnas kvar dagen efter valet och långsiktighet ger alltid resultat i slutändan!

Tack alla inblandade för ett bra besök samt nu håller vi i denna vecka som troligen är pieken i denna extrema värmebölja som tar hårt på årsrika, djur och bönder samt räddningstjänsten så klart!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *