Sommaraktiviteterna

På en stekhet skolgård i Lillån arrangerades den tredje sommaronsdagen med bortemot 200 anmälda servicemottagare. Boris René släppte inte av på takten utan bjöd på sig själv helt mangrant under hela showen från scenen. Sen var det autografskrivning, foton och lite fotbollsspelande så klart också med deltagarna. I övrigt ungefär samma upplägg som tidigare onsdagar och fler och fler kommer nu fram och tackar för det beslut vi tog i höstas i och med budget -18. Då blir man verkligen glad inombords när man ser en idé gå från ax till limpa. På kvällen efter diverse möten på em så var det rockabillyröj på Järntorget under tre timmar innan en svalkande å hägrade hemma i bygden som sista grejen ut innan hemkomsten.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *