Fältvandring

Ikväll följde jag och några partikollegor LRF ungdom Örebro på fältvandring hos Ulf på Rörbraket. Mycket lärorikt att lägga örat mot de gröna framtida näringarna och vara med en kväll om superviktiga frågor; modern landsbygd, självförsörjningsgrad, upphandlingar mm. Nära de som verkar i branschen och så mycket gott gro det finns i den framtida generationen som verkligen vill ta tillvara den jord vi alla lever på och av. Kvällar som dessa då vet man varför man håller på och varför man engagerat sig en gång för alla, för saker som berör individen i hjärteroten. Annars idag, lunchkampanj på Stortorget och lyssna till bygdens spelemän på sommarcaféet vid Axbergs kyrka.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *