Månadens tårta utdelad!

Juli månads tårta från Centerpartiet Örebro för goda exempel / föredöme gick till ”Lycke hästar” och ägaren Linnéa Lycke. Uppmärksammade henne på fm idag i värmen men väldigt gott samtal under fikat sen.

På em och del av kvällen besökte jag Vinön igen. Sist jag var där fiskade jag Hjälmargös idag åt jag det på värdshuset. Bad, cykling och kanonväder gjorde upplevelsen helt magisk. Skördetid på ön också då tröskan tuggade på rad upp och rad ner. Vilken pärla vi har i kommunens östra hörn med kreativitet och idéer. Nu är kräftfisket i full gång så det finns alltid något att göra. Jag lämnade ön när kvällens uppträdande började och jag hann heller inte hem till den blodröda månen men den får jag ta om 100år istället. Skämt och sido men dagarna är underbart långa just nu men riktigt olika varandra också.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *