Levande norrcity

Hur får man ett levande lokalsamhälle ? På den frågan är det nästan samma svar oavsett landsbygd, stadsdel eller centrum. Precis som idag när det arrangerades lokal matmarknad på Boulebartorget. Drivna människor som är motorer, delaktighet, bra produkt, och passionerat engagemang. Idag kom ett flöde av människor på norrcity i strid ström av nyfikenhet på matmarknaden. Några kollade, några handlade, några ställde frågor till det gröna närodlade partiet som verkligen brinner för matfrågan. Bra jobbat gänget bakom detta arrangemang och jag njöt hela dan av alla glada människor som gick förbi. Sommarturnén rullar på och jag njuter av alla platser och engagemang man möter.

Hem sen trött men glad och äntligen kom regnet när jag sittandes på altanen kollade in V75 innan det vankades bygdepub. Jag trodde jag bara skulle upp och säga hej och käka men nu precis innan midnatt kom jag hem igen med ett stort leende på läpparna. En go lördag kort och gott!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *