På plats på riktigt på Bravida arena!

Normalår ser jag ungefär 7-8 bortamatcher samt alla hemmamatcher hemma på Behrnabeu. Detta året blir det alla hemmamatcher samt tre bortamatcher kanske pga valet som stundar den 9/9. Idag for jag och sonen till Bravida arena och Hisingens stolthet BK Häcken. Det är årets andra bortamatch och den årliga resan med Kubanerna där jag och sonen är livstidsmedlemmar. En buss med ett glatt gäng for neråt och mycket tjoho och tjim men städat och trevlig. Man finns tillhands även här och får svara på lite nyfikna frågor samt under matstoppet i Vårgårda fick man prata såväl nationell som lokalpolitik.

Matchen var en pers men har besökt Bravida arena / Ramundervallen många gånger och det brukar bli poäng med hem. Så också idag men nog kändes hemmalaget mycket giftigare och farligare men inte lika slipade i avsluten. Då klev Kennedy fram och rullade in 1-1 och säkrade första poängen sen VM omstarten. Nu vänder serien med Häcken hemma igen på söndag och då sitter jag åter på familjeläktaren med barnen. Bortamatcherna är mycket roligare att kunna bidra och skrika sig hes i klacken än att sitta på sittplats. Klappar så handflatorna blir vita och rösten lämnads kvar på läktaren men vad gör väl det när poäng blev med hem. Nu blir det ett pappa / son dygn och uppladdning inför de två kommande hemmamatcherna på Behrnabeu, slut upp och kom ner och heja du också. Mycket roligare på plats på riktigt live. Familjedag på söndag med först KIF Örebro och sen ÖSK fotboll. Tack för en mycket trevlig läktarupplevelse Kubanerna och jag beundras av ert trogna engagemang i vått och torrt som ett stort och viktigt passionerat hjärta till stadens sportklubb, keep up the good work!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *