Bouleande

Under hela juli månads tisdagar har partiet deltagit i nån sorts sommarseriespel kallat ”Gnistan”. Fem omgångar / kvällar har det blivit och blandade resultat men i ärlighetens namn mest förluster. Vi har dock haft fantastiskt roligt och lärorikt samt alla trevliga motståndare vi har stött på. Idag i den sista tisdagen i juli så dubblade vi partiets skörd till två lag från Centerpartiet Örebro. Vi fick i den sista matchen möta varandra också och efter ca 25min spel blåste domaren av med en olidligt jämn och spännande match som slutade 12-11. På lunchen var det vattenkampanj på Järntorget och lite turistvärd då många nyfikna gäster i vår stad kom och frågade om saker att göra här hos oss. En härlig tisdag med en mycket efterlängtad lunch som gav mersmak!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *