Folkhälsosamtal

Sex av åtta partier dök upp men moderatorn var noga med att påpeka att alla åtta partier i kommunfullmäktige hade fått inbjudan sänt till sig. Ett bra samtal på Grenadjärvallen där Friskis och Svettis tränade ute på anläggningen när vi kom för vi i Centerpartiet passade på att kampanja innan debatten. Ute på planen tränade RIKs div.1 damer inför en höst som krävs stort stolpe in för att rädda kvar säsongen. Inne i serveringsdelen så pratade vi sex partier om vägen mot ett friskare Örebro med fokus på Rynningeviken, G-vallen och då norrcity.

En mycket bra kväll där man som Centerpartist kunde visa på alla våra idéer i valplattformen samt den debattartikel som NA publicerade den 3 juni alltså för två månader sedan i ämnet folkhälsa med nyfikenhet följa idéerna på norrcity. Bra kväll; kampanj-flygblad-debatt och sen det så viktiga eftermingel samtalet nästan till grindarna låses det är så viktigt och enkelt att stanna kvar en timme och lyssna på korta snabba frågor från deltagarna i publiken.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *