Säsongspremiär

Då var det äntligen dags för säsongens första match. Visserligen ingen tävlingsmatch men för supportrarna i fjortontre vattnades det i munnen när motståndet var Bofors IK på bortaplan. Sagt och gjort även för mig att efter dagens sista träff / uppdrag som gällde torkan och foderinventering för lantbrukare i kommunen for jag ner till supporterbussen. 17:35 rullade den iväg över de blå bergen till Karlskoga. En kort men viktigt uppladdning i bussen och t om en pissepaus hanns med trots enbart de fyra milen västerut. Matchen i sig darrade till lite vid 2-2 men sen gasade gästerna på och vann med 2-5 kassaskåpssäkert. Kul resa, härlig stämning i klackbussen och bra drag på bortahörnet. Matchen i sig kan man inte dra några slutsatser mer än att man vann över lillebror på bortais inför en helt okej publiksiffra i början av augusti. Sånt här är skitroligt och denna resa likt resan till Hisingen med Kubanerna förra helgen ger så mycket energi och glädje samt ett rent nöje att finnas på plats och svara på frågor åt de som vill stämma av något; idag pratade vi om kommunala badplatser samt Hjälmaren bl a. Jag prackar inte på någon en åsikt men finns nära med och kan svara om de vill veta något. Vi skall finnas där människor finns, precis så verkar jag jordnära dagarna i ända.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *