Valstugan på plats

Att vi som parti lokalt verkligen är på tå kommande val visar sig på många sätt och vis inom vår folkrörelse. Några tar öppna debatter, andra kampanjar, nåt gäng snickrar valstuga, dörrknackning pågår veckovis, affischeringen var vi först ut med likaså. Från midnatt inatt mellan torsdag och fredag började tillståndet att gälla ang ditställande av valstuga. Vi lyfte ner den klockan 00:15 efter att den transporterats in från Stortorp och byggnationen. Under helgen kommer den fixas till och inredas för att sen på måndag fm kl 10:30 invigas på Demokratitorget. Stortorgets övre del och vi står högst upp på torget mot Drottninggatan mot Rådhushörnet. Som sagt var nu har vi passerat månadsstecket och det är den 10 aug vilket innebär att det är mindre än en månad kvar till valdagen. Lägg därtill att förtidsröstning redan börjar den 22/8 och utlandsröstande redan är igång. Det är bara att se målsnöret bortom upploppet men varvklockan har ringt vi är inne på den allra sista månaden. Spännande månad framför oss verkligen där vi kommer inte vika en tum på sista varvet. Nu kör vi full fart FRAMÅT!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *