Upploppsklockan ringer

Ja så är det verkligen, det vi inte hunnit med att göra till den 9/9 kl 20:00 är inte värt att göra på måndag den 10/9, vart fall inte i kampanj väg. Ikväll / natt slutfördes ”spurtaffischeringen” samt alla kvarvarande flygblad sorteras just nu upp för att delas ut kommande kvällar bortsett det som måste vara kvar i valstugan förstås. Idag besökte jag Vox parken, ÖSK dagen och Järle i min iver att avrunda ett varv till i kommunen innan söndagens målsnöre bryts en gång för alla.

Jag måste säga att jag får mer och mer energi och ork ju närmare valdagen man kommer. Troligen för all uppmuntran och hjälp som finns runt om en samt den goa känsla med alla nya medlemmar in bara den gångna veckan. Vad än detta betyder på söndag natt i siffror kan vi bara sia om men känslan att många är nyfikna kring vårt gröna hållbara socialliberala parti gör ju allting mycket mycket roligare. Bara sju dagar kvar, det är ju verkligen ingenting i min värld, vips säger det ju bara så är valrörelsen över.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *