Vem är du ?

Vem är jag, levande charader…..nåväl det var Arja Sajoma som sa så i sin låt. Ikväll gick samtalet lite djupare med mig och tre kommunalrådskollegor. Kul att verkligen få svara klart på frågor och reflektera över dem lite djupare än 30sek…………..mycket trevlig kväll.

I övrigt idag så var jag jultomte på lunchen och delade ut valsedlar kors och tvärs till framtida väljare. Cykelkampanj på norrcity idag och samtal med Örebroare som verkligen vill veta mer om oss och vårt underbara lokala gäng som gör skillnad i vardagen och lockar till sig nya medlemmar. Ett dygn går fort dessa tider och man önskade man hade mer tid på sig men på söndag 20:00 så hänger man av sig gröna jackan och ”vi har ett” resultat sen att förhålla oss till.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *