Valspurt

Denna fredag går nog till historien gällande effektivitet och hur många möten med människor man faktiskt hann avverka. Som kollegan så snällt sa, googlar man ordet effektivitet så kommer det upp en bild på dig, tack det är så jag känner mig. Brunch på morgonen på Truckstop, fm kampanj på Tybble torg, lunch em kampanj på Järntorget med all utprovning av kommunens leasingcyklar. Kvällskampanj inför kvällens partiledardebatt med ”fredagsmys” med Annie innan det blev nattkampanj med skylt fix i norra kommunhörnet. Jag tänker inte låta en minut gå åt slumpen i denna valrörelse för nu skall det lyckas med framgång på söndag, nationellt, regionalt och kommunalt.

In i kaklet hela vägen!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *