Sportlördag

Började med en drive in valstuga utefter R50. En man som skulle förtidsrösta norr över behövde våra valsedlar, så klart man ställer upp! Satte upp sista affischerna inför valdagen innan det i störtregn var dags för ”Hovstajoggen” där vi passade på att visa upp oss. Vidare mot valstugan för avstämning och sen till Behrn arena och lämna tårta till Charlotta och KIF Örebro. Partiets ”goda exempel” tårta för september månad gick till föreningen. Sen direkt farandes till bygdens nöjesfält Lyckevallen där hemmalaget tog sista halmstrået och vann mot IF Eker med 3-2. Här skulle nog många tagit kväll men efter lite kvällsmat så tog man sig ut på valrörelsens sista runda. Västra kommunhörnet fick besök mellan 19:30 och midnatt så nu får det vara bra för denna gången.

Rösta imorgon nu och jag kan verkligen se mig i hallspegeln under söndagen oavsett utgång för jag har gjort en väl genomförd ”gameplan” enligt mig själv och mina kampanjer. Nu låter vi oss vänta på ett resultat framåt midnatt för Sverige, Örebro och regionen.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *