Valdagen är här

Då har kommunens nordligaste vallokal fått sitt material. Nu har den även öppnat och kan vi här få det nästan oslagbara rekordet på 46,1% nu också då har vi lyckats magnifikt. I övrigt skall det bli en avslappnad dag med servande av valsedlar, gröna kläderna är därmed slängda till tvätten och till valvakan bortåt 20:00 ikväll så skall jag försöka leta på en skjorta.

Nu allesammans går ni och röstar, för det man i andra länder kämpar för hoppas jag ni genomför i vårt Svea rike idag söndag 9/9. Jag kommer njuta av solen, en härlig söndag med mycket syre i luften innan vi får ett resultat. Tack alla som har kämpat vid sidan av mig för en grönare, friare socialliberalare kommun att bo, leva och verka i.

Stort stort TACK alla inblandade!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *