Avvaktande läge

Måndagen blev visserligen en dag åter till vardagen efter en mycket trevlig natt på Stora hotellet. Vi ökade mest av alla partier i Örebro kommun, smaka på den vet ja! Plockade ner samtliga valaffischer direkt på morgonen mellan 07:00-09:00 innan första mötet på mitt ansvarsområde dvs Rejmes och till bygden. Sen har det varit möten mest hela dagen, ordinarie kommunledningsmöten med bl a gruppmöte Social välfärd t ex sist ut idag på den tidiga kvällen innan man fick se en onödig förlust på Turkiet på ”dumburken”. Nu har man nästan hållit igång ett dygn i sträck (igen) men med ett stort leende på våra läppar. På onsdag skall förtidsröster mm räknas och när ett slutgiltigt resultat finns kommer jag kommentera det officiellt. Tills dess lek och hopp på stället.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *