Rösträkning pågår

Idag kom de sent avlagda förtidsrösterna till Örebro kommun och vårt Rådhus. Med var också utlandsrösterna i samma hög. Således fortsätter detta räknande och i väntan på detta träffas vissa partiföreträdare för att sondera lite i väntan på slutligt valresultat. Först är ju riksdag sen kommunen och sist regionen. Jag passade på ikväll efter sista mötet gå ett boxningspass hos partivännen Kamran på Tegelbruket. Jag måste bara återigen buga för alla gratulationer, valvinnare absolut och en sagolik ökning mellan två val för ett parti innan på höga fem procent upp till nuvarande prel nivå på åtta och en halv procent. Fortsättning följer men dessa dagar är som att gå på moln efter en intensiv valrörelse.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *