Valvinnarfirande

Vi vet med oss att inte allting är färdigräknat och spikat ännu men ikväll träffades alla Centerpartister med förtroendeuppdrag i Örebro kommun. Då passade vi på att fira den preliminära valnattsiffran som visade att Centerpartiet i Örebro kommun ökade mest av samtliga partier och det inräknat det troliga nya partiet i fullmäktigeförsamlingen. Gissa att det var klackarna i taket när det bästa valet lokalt i Örebro kommun genomfördes sen 1988. Resultatet skall spikas innan vi sänder ut våra officiella uttalanden från partiledningen men visst ser det onekligen ”skitbra” ut och jag hade detta på känn under valrörelsen sen exakt hur mycket vi skulle öka visste man ju aldrig. Jag blir så glad över alla ryggdunkar och tillrop som sker varje dag denna vecka från människor man inte minns man träffat under denna valrörelse som för mig började redan hösten 2016 med högt uppsatta personliga målsättningar.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *