Trevlig helg allesammans!

Idag lämnar jag Rådhuset några timmar tidigare än vanlig efter ett lunchmöte med medarbetare och frukostmöte med ”Utsikt” som är årets resa som fd ”promotionebåten”. Väl hemma tig jag tag i cykeln och trampade genom skog och mark genom bygden och njöt av solen, kantarellplockning och tystnaden. Detta är för mig livskvalité att från en hektiskt valrörelse som jag höll huvudet kallt genom hela perioden kunna bara vara sig själv för en stund i sin hembygd. Alldeles alldeles underbart och fantastiskt och ikväll när alla barnen var insamlade från träningar och ”Gårn” så firade jag äntligen framgången med min egna familj som ligger bakom denna seger mer än vad någon kan föreställa sig.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *