Folkfest i bygden!

Femte upplagan av bygdens traktorrace ägde rum idag lördag vid Hult säteri med mig som konferencier. 12:00 började min röst ljuda över vidderna då den lokala marknaden öppnade sen rullade allting på med stubbrace, maskinutställning, veteranbilsutställning, Traktorracet samt avslutande afterracet med bygdepub på magasinet. En klockren succé vädermässigt med många besökare utefter tävlingsbanan. Ponnyridningen inbringande hela 2520:- som skänktes oavkortat till Barncancerfonden från Erikslunds islandshästar. Vinnare 2018 blev Patrik Johansson, Östanby efter strålande körning hela em. Tack till alla inblandade och så här hjälps man åt i en levande attraktiv landsbygd.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *