Invigning på norr

Idag på fm plockade jag om lite i kalendern och for till Lillåcenter och invigningen av Max hamburgerrestaurang. Har medverkat på öppnandet såväl på XL bygg, Dollarstore och nu även Max. Norrut som bygdebo känns lite extra och speciellt som man kämpat så för verksamheter i området inkl rusten av Lillå 7-9, förskolor i området samt konstgräsplanen mittemot.

Kl 10:00 den 10/10 nästan på dagen 50år sen första öppnandet i Gällivare och 20år sen första restaurangen i Örebro vid Eurostop. Många historiska nedslag denna gråmulna onsdag fm som verkligen lös upp vardagen. Öppet mellan 10-24 och nu kanske kanske kanske saker och ting kan skruvas upp i tempot kring Lillåcenter. Ett långsiktigt guldägg men lite trögstartat men visst hellre kloka etableringssteg än förhastade så jag fortsätter följa utvecklingen på nära håll.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *