Karlslundsgården

Igår fick jag äran att besöka frukostmöte på kommunens 25e bonde som strax överlämnas till oss från NCC. Den 14/2 är det invigning då medarbetare och boende finns på plats fullt ut men det nyckelfria smarta boendet fick symboliseras med en tagg. Våning fem blir rummen där hyresgäster som är i behov av teckenspråk flyttar in. En utegård med boulebana, vattenspegel, parkliknande trädgård som komplement till det smarta boendet där golven kan ”tala”. Nja inte riktigt men en ljusslinga på natten tänds mot toalettdörren till när man sätter ner foten mot golvet och likaså känner golvet till om man har fallit omkull och meddelar personal omgående. Från spadtag aug.17 till slutbesiktning dec.18 med inflyttning Jan-19 och invigning på alla hjärtansdag är kort och gott bra jobbat alla inblandade parter!

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *