Parasportensdag!

Det gäller ju att verkligen gå all in när man blir utmanad i armcyckling t ex. Idag besökte jag Parasportensdag vilket jag även gjorde i vintras då den ägde rum den 20/1 också i Eyrahallen. Den livsglädje man såg bland besökare såväl stor som liten eller ung som gammal gör att man verkligen känner att dagen är lyckad. En massa prova på aktiviteter samt föreningar och förbund som fanns på plats för att informera. Kloka medskick från idella ledare inom parasportföreningar som tycker kommunernas lok stöd drabbar länsidrotter likt många Parasporter som får svårt att locka stora skaror utövare från just en specifik kommun. Dessa dagar behövs verkligen från föreningslivets sida. Lägg därtill sommarens aktiviteter för servicemottagare och t ex höstens parafotbollsdag där jag fick äran att agera målvakt. Tack alla inbladade för denna söndag i ”prova påets tecken”.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *