Frövifors julmarknad

Lördag och söndag denna sista helg i November så står bygdens sportklubb och säljer ölkorv, jullotter och tombolalotter mm. Kul att det kom så mycket folk både från bygden och annorstädes och handlade av oss. Många stannade till och pratade och lyckönskade vårt goda arbete med ungdomarna samt att hålla igång en idrottsförening på landsbygden. Detta är verkligen en höjdare och många är verkligen givmilda och handlar på av det mesta som vi hade med på vårt marknadsbord. Precis som i somras mär jag rekordsålde slut på sommarens alla Sverigelotter på Järle marknad. Finnas där människor finns är nyckeln för att lyckas i det mesta för då kommer delaktigheten av sig själv.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *