ME9, 97 F1-lopp senare!

Idag tog F1 sagan slut (?) för denna gången vart fall. Kumlasonen och numera Örebroaren Marcus Ericsson har gjort sig ett namn i racingvärlden och det blir spännande att följa honom vidare i Indycar efter nyåret. Det var en resa för livet när jag och sonen for ner till Spaniens F1 lopp i kristiflygarehelgen och mer eller mindre bodde på banan under to-sö. På Circuit de Cataluña utanför Barcelona var det en motorcirkus utan dess like. Då har jag ändå upplevt några VM-rallyn och såklart vårt eget Raceday två gånger. Tredje gången blir ju nu till sensommaren -19 då det blir något i hästväg med slottet som huvudperson bortsett alla förare på plats så klart. Sommarens event med Midnattsolsrallyt start och mål i motorstaden Örebro blir också något att längta till och där är nu det stora arbetet att få till en sträcka i vår motorbygd likaså. Tack Marcus och vi kommer fortsätta följa dina race på andra sidan Atlanten framöver 🏁

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *