Portföljbyte

En heldag i min nya roll som ansvarigt kommunalråd för Civila samhällets olika aktörer. På Örebro universitet idag fredag fick vi mellan 8:45-16:00 lyssna till många lärorika föredrag och fortbilda oss inom områden såsom psykisk ohälsa, inkludering, kommunikation, juridik, sammanhållning mm mm. En massa känt gött föreningsfolk fick en umgås med likaså och dagen var inte slut med detta. Via Rådhuset för avstämning och en del påskrifter vidare mot fotbollförbundets repskapsmöte. Som ledamot i valberedningen var det min uppgift att berätta vilka som står till förfogade inför vårens årsmöte av styrelsens ledamöter. Om det inte var nog med idrott idag, ja ja jag vet det kan aldrig bli nog men jag avslutade kvällen med att plocka upp sonen från innebandyträningen i Lillån. Fredag är långa underbara dagar som förtroendevald med lite olika hattar på under dagen och kvällen.

Publicerat av

Per-Åke Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *