En svensk prepper om Podd72

Ibland höjs premiärnerverna lite extra. Vad sägs om de här orden från En Svensk Prepper:

Om då en av ens absoluta favoritskribenter – som ständigt levererar spot on-ledarsidor, som ofta kommer med väldigt sakliga argument, debatterar högt och lågt, ofta framstår som kunnig och väl påläst, är väldigt aktiv i sociala medier, extremt approachable och är otroligt trevlig – helt plötsligt får för sig att starta en podcast om säkerhetspolitik, prepping, infokrig och flera andra saker som jag tycker är jätteintressanta? Då får man spola ner sina fördomar om svenska podcaster och bara gilla läget.

Läs hela inlägget här, som också innehåller en intervju med Patrik Oksanen.

Fler röster från twitter:

Gänget bakom Podd72 tackar för förtroendet och lovar göra vårt bästa för att leverera.

Publicerat av