#46 Inför #AfterSäkpol och en julsaga

Podden finns att lyssna på iTunes och Acast.

Säsongspremiär och starten på superveckan med fem program!

Ny säsong innebär nya program och delvis i nytt format.

I vårt kommenterande format, får vi tack vare tankesmedjan Frivärld och dess tf chef Oscar Jonsson, en återkommande partner som ger dagsaktuella kommentarer på Säkerhetspolitiken under våren. Frivärlds Oscar Jonsson kommer att prata om aktuella frågor tillsammans med Patrik Oksanen. Ibland kommer ytterligare en gäst med, andra gånger blir det bara Patrik och Oscar. Ett nytt stående inslag blir en programpunkt där vi pratar personlig beredskap med olika personer.

Det här kombinerar vi med specialpoddar. Samtal mellan Patrik Oksanen och en aktuell gäst.

I det här poddavsnittet pratar vi upp Folk och Försvars Rikskonferens med hjälp av försvarsexperten Annika Nordgren Christensen som medverkar på ljudfil. Det är upptakten till konferensen och de tre poddar som görs från Sälen!

Oscar Jonsson, tillsammans med Charly Salonius-Pasternak från Finlands utrikespolitiska institut, berättar vad en ny svensk regering behöver ta tag i utifrån antologin ”Säkerhetspolitik för en ny regering” som publicerades under onsdagen av Frivärld.

Annika Nordgren Christensen bjuder på högläsning framför granen, i alla fall de som har den kvar framme, när hon högläser sin Julsaga inför Folk och Försvars Rikskonferens.

Dessutom får ni veta vad Oscar är bra och dålig på när det gäller den egna personliga beredskapen.

Publicerat av