Mycket att se fram emot

Jag tycker att alla kavalkader och återblickar vid nyår är lite tjatigt, lite utfyllnad på något vis. Om man nu ska använda årsskiftet för lite reflektion så tycker jag att man i första hand ska titta framåt.

Detsamma gäller alla dessa löften. Om man nu vill ändra något i sitt liv, fine. Men varför göra det offentligt och just på nyårsafton?

Jag menar verkligen inte att låta gnällig, det är inte min stil. Utan vad jag egentligen vill är att just se framåt och göra det bästa av varje dag som kommer.

För min personliga del har jag först och främst en riktigt bra revyföreställning att se fram emot. Men faktum är att det är så kul att repetera att jag ser fram emot varje repetition. Det är verkligen ett härligt gäng som är med i ”Bättre s(c)en än aldrig” som spelas på Sparbanksbörsen i Fjugesta mellan 16 januari och 13 februari.

Som mest befinner sig 23 personer på scenen. 17 aktörer i åldrarna 11 till 70 år och en orkester med kör. Sedan är vi många runt omkring som har minst lika viktiga roller, om uttrycket tillåts.

Det viktiga är att vi är med för att det är kul. Ingen får betalt och alla lägger ner mycket tid på detta. Just för att det är roligt. I bästa fall tycker publiken det också. Det brukar funka så vi litar på att så blir fallet även denna gång.

Vi gör tio föreställningar och på varje sådan serverar vi en tvårättersmeny av hög klass till 112 gäster. Alla gjort ”inhouse”. Våra biljetter är nästan slut, i skrivande stund finns det ett 25-tal kvar. Det är ett stort förtroende vi får från vår publik som glatt köper grisen i säcken.

För övrigt ser jag fram emot resor. Märker att ju äldre jag blir, desto mer vill jag se av världen. Har turen att ha ett jobb som för mig ut i densamma då och då samtidigt som jag med jämna mellanrum får utöva min favoritavkoppling – sol och bad på varmare breddgrader. New York i februari, Kanarieöarna i mars-april och Irland i maj känns helt okej …

Vad har jag egentligen velat säga med dessa rader? Förmodligen att jag känner mig laddad inför det nya året och att jag vill önska er alla ett gott sådant!

På bilden ses en del av vårt härliga revygäng. Foto (med självutlösare): Gunnar Öquist

Julkort2 lägre upplösning

 

Publicerat av

Gunilla Pihlblad

Gunilla Pihlblad

Lekebergsbo som är engagerad i det mesta som känns angeläget. Vilket bland annat betyder Lekebergs Revysällskap och kultur- och nöjeslokalen Sparbanksbörsen i Fjugesta. Där har vi en verksamhet som förmodligen är ganska unik sett i förhållande till invånarantal i kommunen. Man stöter också på mig i lokal- och regionalpolitiska sammanhang samt inom länets samlande amatörteaterorganisation, ATSÖ. Jobbar som informationsansvarig i branschorganisationen Convenience Stores Sweden, har tre vuxna barn, ett barnbarn, en särbo och en katt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *