Jag är större än dig!

Jag har gjort ett återbesök hos de mesiga trastarna som bor ovanpå blåmesarnas holk. Trastungarna växer verkligen fort och skillnaden mot den lilla blåmesen är verkligen slående. Under en kort stund fick jag se björktrasten komma med mask åt sina ungar, se hur ungarna genast krävde mer och höra deras protester när hon kastade sig ut ur boet för att hämta mer mask. Det verkar vara ett tufft jobb att vara trastförälder.

Publicerat av

Linda Hedenljung

4 reaktioner till “Jag är större än dig!”

  1. Härliga bilder! Det får mig att tänka på en strof i gammal låt …Tjo va de va livat i holken i lördags……men det är nog bara förnamnet på vad som sker här!

    1. Precis! En undrar ju vad blåmesarna tycker om sina grannar. Och om det finns någon störningsjour de kan ringa till när det blir för livat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *