Såpbubblor: Försök 1

Jag har ju visat mina misslyckanden tidigare. Och här kommer ett nytt. Såpbubblor i minusgrader: Försök 1. Jag hade sett så vackra bilder på såpbubblor att jag ville göra ett eget försök. Jag rörde ihop en egen blandning efter ett recept på nätet som innehöll vatten, diskmedel och såpa. Bubblorna blev helt klart mer elastiska.

Men det blåste lite väl mycket i dag. Och jag måste klura ut var någonstans jag ska få dem att fastna på ett plant underlag. Oavsett vilket. Det är otroligt fascinerande att se stora såpbubblor långsamt frysa till is i luften och sedan falla samman till en tunn skärva is. Ge er ut och testa! Och jag kommer göra fler försök att få till vackra bilder.

Kolla här för att se hur det ska se ut: http://www.weather.com/sports-rec/below-zero/stunning-shots-frozen-soap-bubbles-20140106

Publicerat av

Linda Hedenljung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *