Såpbubblor: Försök 4

I dag blev det så dags för försök 4 när det gäller såpbubblor i minusgrader. Testet skulle handla om det gick att få såpbubblorna att överleva mötet med marken. Och min tes stämde. Små bubblor håller bättre. Det var rätt många bubblor som klarade fallet. En annan bonus visade sig vara att små bubblor oftare fastnar i varandra i luften. Det blev rätt häftiga formationer.

Är jag då klar nu med såpbubblorna? Nej, jag har alldeles för roligt för det. Nästa steg blir att blåsa såpbubblor på plåttaket över vedhögen. Där skulle jag få en perfekt vinkel att fota dem. Det var på tok för kallt att ligga på mage i minus 18 grader och försöka fota såpbubblor på marken.

Publicerat av

Linda Hedenljung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *