Överraskningen i Sveg

20140306-204737.jpg

Jag och en kollega var i Sveg för att överraska två kvinnor som utsetts till kvinnliga förebilder. På det sista stoppet var det nog jag som blev allra mest överraskad.
Vi hade stämt träff med en person som nominerat sin chef. Personen var en man vid namn Danne. Jag går fram och skakar hand och presenterar mig. Så säger han att vi träffats förr. Han måttar med händerna som för att antyda något litet.
Min hjärna går på högvarv och på nolltid kommer den till en slutsats. Mannen som står framför mig är barndomskamraten Danne! Vi har inte setts på 30 år men jag känner igen honom ändå. Vilken chock att träffa på honom! En rolig överraskning minsann. Jag letade fram en bild på oss som små när jag kom hem.
Hur vi lyckades med jobbet? Jodå, vi lyckades bra med att överraska kvinnan med en blombukett.

Publicerat av

Linda Hedenljung

2 reaktioner till “Överraskningen i Sveg”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *