Dimmig magi

Dimman låg tät ute över Kråksjön nu ikväll. Jag visste att det var goda chanser för norrsken, så jag irriterade mig på dimman. Men det visade sig vara rätt onödigt. Dimman gav en annan dimension till norrskenet. Visst skådespelet hade säkert varit med ljusstarkt utan dimman, men det var ack så vackert ändå.

Publicerat av

Linda Hedenljung

2 reaktioner till “Dimmig magi”

  1. Vad är det man ska kolla på om man vill se norrsken? 🙂 Tänkte på de du skrev om: Jag visste att det var goda chanser för norrsken.

    1. Jag följer den superduktiga astrofotografen Göran Strand på Facebook och han förvarnar ibland inför stora chanser till norrsken. Sedan finns det appar till mobilerna. Bara sök på aurora i AppStore eller motsvarande för android. Hoppas det var till hjälp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *