Vid Indalsälven

IMG_1704.JPG

Jag var på hemresa från en konferens i Hälsingland. Det var fantastiskt vackert på många håll. Men jag var sträng och lät mig inte stanna. Strax efter Sillre kunde jag inte hejda mig. Det låg lite dimma över ett berg. Indalsälven slingrade sig långt där nere och solen kämpade tappert mot molnen. Det var så vackert. Bilderna är tagna med mobilen och med HDR-funktion. Med det menas att två bilder med olika exponeringar är hopslagna till ett. Annars hade ni inte kunnat se både solens kontur i molnen och färgerna på landskapet.
Jag kämpar fortfarande mot begäret att köpa en ny kamera. Det är en hård kamp mellan förnuft och hjärta.

IMG_1707.JPG

Publicerat av

Linda Hedenljung

2 reaktioner till “Vid Indalsälven”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *