Den gyllene medelvägen

Det är svårt det där med balans i livet. Hur ska en få jämnvikt mellan alla delar som ett liv består av? Jobb, föräldrarollen, kärleksrelationen, egentid? Det brukar beskrivas som ett evigt pussel och det kan nog stämma.

Jag tycker att det är svårt att vara måttfull. Att inte överprestera på jobbet, på fotofronten och andra håll. Jag räcker inte till helt enkelt. För att säga som Bilbo: jag känner mig som en liten klick smör som bretts ut på en alldeles för stor macka. Orkeslös och trött.

Det handlar väl om att hitta den där gyllene medelvägen. Och om att köra intervaller. Ibland full fart på jobbet, men då får jag ta det lugnare på andra håll.

Livet. En svår situation att manövrera sig i. Trevlig helg!

Publicerat av

Linda Hedenljung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *